Женският оргазъм – в търсене на изчезналия Кивот

Всеки ден една статия в този блог е задължително посещавана от поне пет човека. Всеки ден. Поне пет. Статията е „Желязната завеса над женския оргазъм“. Тези пет човека винаги стигат до нея през търсачка и винаги е търсен женският оргазъм. Всички търсят женският оргазъм. Статистиката не показва кой го търси повече обаче – мъжете или жените. И тъй като „Желязната завеса над женския оргазъм“ е насочена към женските предизвикателства в постигането му, този материал е насочен към лабиринта, в който се губят партньорите на жените (мъже, жени, други:), в търсене отговорите на неразгадаемите загадки на този сфинкс – женският оргазъм. Статията е свободен превод на материал от британския Men’s Health на доктор Деби Херберик, от май 2011 (датата е приблизителна). Деби дава 10 съвета, как ефикасно да хванете приятелката си за ръка и да я заведете до така желания оргазъм.

1.Спрете хронометъра

Колкото вие сте загрижени за дългата продължителност, толкова жените (понякога и мъжете) са се втренчили в нея като в ужасяващ ешафод за оргазми. Мисълта, че времето минава, а те не са дори на последните 100 метра, кара много жени да симулират оргазъм или да се примирят с липсата му.

Решението? Престанете да се вманиачавате на тема оргазъм – вашият или нейният. Скорошно изследване проведено от Шведски учени (те разбират) показва, че отпускането е единственият изключително важен фактор за доставянето на женски оргазъм.

Затова, успокойте своята дама и й кажете, че нощта е пред вас. Колкото по-ясно заявите не просто толерантността си към необходимото й време, но й оценявате и се наслаждавате на сексуалното й удоволствие – толкова по-лесно ще бъде за нея да се отпусне и да избяга последните 100 метра.

Друга статия обръща внимание, че ако оралната любов се проточва безрезултатно,

забързаните движение и засиления натиск са точно обратното на това, което ще ускори събитията.

Съсредоточете се, забавете темпото и дайте максималната нежност и чувственост, която ви е налична и ще случите чудеса.

А, проучвания показват също така, че средностатистическото време за достигане на женски оргазъм е между 15 и 40 минути. Бързате ли за някъде?

2. Да започнем с талантите извън кревата

Талантът,  е много мощен афродизиак. Повече от зашеметящия външен вид и нацепения корем. Това сочи проучване на института Кинзи1 (колегите от същия институт неизненадващо са установили, че лошата хигиена и немарливата къща са безкомпромисно помитащи всякакви зачатъци на възбуда).Така че смело се качи на караоке сцената и забий “Paradise city”,”Nessun dorma” или бирена бутилка в челото си. Дори и да я накараш да се счупи да ти се смее, не забравяй, че хуморът и самоиронията са също талант.

3. Когато е гола – говорете

Жени, които се притесняват от там-долието си, са по-малко склонни към лесно достигане на оргазъм по време на орален секс, както естествено сочи проучване. Според последните изследвания публикувани в Журнала на сексуалните проучвания, жени, които се срамуват или притесняват от телата си, имат по-малък сексуален опит и са по-малко сексуално утвърдени. Колкото и очевидно да е това откритие, важно е какви ще са заключенията, които ще бъдат изведени от него. А те са, също толкова очевидно, че с ласкателство може да се стигне много далеч. Ако обичате начина, по който изглежда вашата приятелка без дрехи – а вие обичате, нали? – споделете тази новина с нея!

4.Винаги бъдете нежни отгоре надолу

По време на любовната игра, нежно галете горната, долната, вътрешната и външната страна на гърдите й – тези зони са много по-ерогенни от не-активираните зърна и тяхната ареола. Постепенно се движете към зърната и обърнете внимание на начина, по който тя откликва на това “придвижване”. Когато нещата се разгорещят, зърната ще се оросят с кръв, сензорните рецептори ще се активират и ще станат готови за директна стимулация. От там тръгва и кръвооросяването и лубрикацията на следващата основна спирка от предвижването, с което започва основополагането на един хубав, разтърсващ оргазъм.

5. Научете основните й клавиши

Едно нещо, което жените със сигурност обичат по време на секс, е постепенната градация. Ето предложение: Легнете до вашата дама и обгърнете с длан цялата зона между краката й. Бавно масажирайте. Прокарайте два пръста (показалец и среден) по външните й устни и продължите да масажирате, докато постепенно си проправяте път към клитора. Когато го достигнете, схлупете длан върху него и започнете да го стимулирате отгоре, недиректно. Постепенно усилвайте натиска, като по този начина започвате да увеличавате сексуалното напрежение. След като сте сигурни, че тя е достатъчно възбудена, обгърнете отново цялата зона, като този път директно стимулирайте клитора с върха на пръстите си, но движете цялата ръка.

6. Сменете ъгъла

Играйте на Жак-Ив Кусто и изследвайте различни начини на пенетрация, за да разберете кой е нейният фаворит. Първата ви спирка е G-точката, която се намира на 3-4 сантиметра от горната страна на влагалището. Тази гъбеста зона се подува по време на възбуда. Опитайте се да я масажирате бавно с пръсти. Много жени го намират за зашеметяващо. Много не. За това внимавайте за реакцията й. Ако не е нейното нещо, продължете нататък.

7. Използвайте движения, които се целят в повече от един заек

За да увеличите удоволствието й, увеличете контакта с най-чувствителните й зони. Ето един съвет –помолете я да легне по гръб, с разтворени крака. Легнете върху нея и я обгърнете през раменете, като се подпирате на лакти, така че гърдите ви да се движат към брадичката й. Целта е да сте максимално прилепени един към друг, а основата на вашия пенис да е в контакт с нейния клитор. Движете се бавно и наблегнете на движенията нагоре-надолу, не толкова на проникване вътре-вън.

8. Научете се да предугаждате оргазма й

Отпуснете се при орален секс – не атакувайте. Започнете нежно от вътрешната част на бедрата й и се приближавайте все повече към външните и вътрешни устни, използвайки сигурни, широки движения с езика. Наблюдавайте ханша й, за да се включите в нейния ритъм. Слушайте стенанията и въздишките й, докато експериментирате с различни техники.

9. Следвайте командата й

Когато стигнете точката, от която няма връщане назад, тя ще свърши, дори в стаята да нахлуе свиреща на тромбон Беа Артър по прашки. Въпреки това, вашата дама може да натисне бутона за изключване, ако спрете стимулацията по време на оргазма или смените тактиката. Жените обичат, когато изпробвате нови техники и разнообразявате репертоара си, но когато откриете победител, се придържайте към него, докато тя пресече финиша.

10. Дамите са с предимство

Дебненето на неуловимия тандемен оргазъм е цел за възхищение, но много жени – особено тези с по-чувствителен клитор, откликват повече на стратегията “дамите са с предимство”. Ако масажирате клитора дълго време – по време на проникване например, той може да стане болезнено чувствителен или безчувствен и няма да откликне на ръчна или орална стимулация по-късно. За това е добре да я задоволите преди акта.

Бонус: Прагът на женския оргазъм спада след първия получен такъв, за това често е по-лесно да я доведете до финиша при проникване, след като вече е свършила веднъж.

1.Алфред Чарлс Кинси (на английски: Alfred Charles Kinsey) (23 юни 1894 — 25 август 1956) е американски биолог и професор по ентомология и зоология, изследовател на сексуалността, който през 1947 г. основава Института за изследване на секса, пола и репродуктивността. Изследванията на Кинси върху сексуалността повлияват дълбоко на обществените и културни ценности в САЩ и много други страни през 60-те с настъпването на сексуалната революция.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.