Задочно изнасиленa

Привечер, между 18 и 20 ч. градският транспорт развенчава всички закони на физиката с натъпканите си с по 200 пътника мотриси, но пътуващите стискат зъби в името на благополучното си пристигане и световните рекорди. В тези малки автобусни общества винаги има какво да се случи – освен неприятното прекомерно навлизане в личното ви пространство и високата степен на вероятност да останете я без телефон, я без документи, чанта или бельо има около 63% вероятност да станете жертва на “изнасилване”. Въпреки сарказма, това се случва поне на 5 момичета всеки ден, а сцената изглежда по следния начин: възрастен господин (често от ромски произход) оглежда разсеяно пътуващите; не след дълго похотливо блясъче озарява лицето му и той се насочва към жертвата си. Не винаги има физически контакт с нея, но със себе си – да. Ако жертвата има късмет – няма да стане свидетел на атрибутите, които извратеният герой на тази анти-приказка енергично третира. В повечето случаи загорелите господа “лъскат бастуна” през панталоните или се крият с вестник или сак. След като задоволят сексуалните си потреби се избърсват доволно и продължават по пътя си.

Това е по-лекият и почти незабележим вариант.

Градация

Историята градира с дядовци, които се прилепят към 12-годишно нищо не подозиращо момиченце и започват бясно търкане в областта на седалищните му части, като не само не се притесняват от факта, че стават атракция в автобуса, но въпреки това успяват да свършат. В повечето случаи детенцето е достатъчно вцепенено от ужас и дори не успява да се премести. Безумно изплашените жертви на автобусно изнасилване дори не споделят с родителите си (а всеки нормален татко би изпразнил няколко пълнителя по линията на злополучния автобус)

Протекция

За съжаление това е психично заболяване от сферата на сексуалните перверзии, носи благозвучното име фротеризъм и не подлежи на интересите на съдебната система. Това, което ви остава в таква ситуация е да се опитате да привлечете вниманието на възможно най-много хора, да крещите, да отидете при шофьора и да се надявате добросъвестните пътници да свалят похотливеца и да го набият. От Столична компания за градски транспорт казаха, че все още при тях няма заведени жалби за подобни ситуации и не знаят дали има случаи, в които шофьори на коли са се притичали на помощ на жертвите на разгонени психопати. Но увериха, че всеки един от техните служители би реагирал на случка от подобен характер и би помогнал.
Бюстителите на реда от Столична дирекция полиция пък  заявиха, че тези случаи са трудно доказуеми и за съжаление обикновено не завършват в полза на жертвата. Отделно не било практика за такива случаи да се сезират органите на реда, допълниха полицаите. Ако се случи подобен неприятен инцидент е редно да се задържи извършителят на място до пристигане на полицаи, които да си свършат работата.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.